Skrevet av Tone Kristin Årsandøy, 19. mai, 2021

Hei. Er meget begeistret for yorkshire terrier. Er oppvokst med shitzu renraset, som var på utstillinger. Har hatt labrador selv. Vi er et samboerpar som ønsker oss et familiemedlem. Barna har flyttet ut og det blir for stille i hjemmet. Vet at rasen trenger mye stell med pelsen, og at det kan være noe svakheter med tenner. Men ser at noen hunder er mørke og noen lyse. Vi er ute etter den mørke sorten, og vil gjerne kjøpe gutt, men synes det er vanskelig og finne riktig hund. Hva skal man se etter? Ser at du har ventetid, så regner med at det kan ta masse år før man kan kjøpe en her.

E-post:

tone.aarsandoy

@hotmail.no

Skrevet av Laila Anastasia Jørgensen, 8. apr, 2019

Heisann. Så fin og informativ side. Vi er meget begeistret for Yorkshire terrier rasen og vurderer å skaffe oss en. Du skriver at det er lange ventelister for å få valp. Hvordan kan vi komme på en slik liste? Vi er en familie på 5. 2 voksne, 2 voksne barn og ei attpåklatt på 10 år.

E-post:

@oppdal.com

laila.jorgensen

Skrevet av Rose-Marie Viberg, 25. jul, 2018

Hei! Fin sida og så fine yorki terrier.

E-post:

@gmail.com

lancaroma

Skrevet av Olav Aassved, 13. sep, 2016

Frida døde i dag ! Ble syk i natt pustevansker
pga,stort hjerte så håpet var lite så da ble valget avliving. stor sorg.

Skrevet av Christian, 7. jan, 2016

Hello Liv ,

I've just visited your website - very interesting and good information about your lovely Yorkshire Terriers. The pictures are lovely and all your dogs look great!

What a fantastic website. I love the pictures of your Yorkshire Terriers. You are doing an excellent work!

I wish you for the future of your Yorkshire Terrier kennel a lot of fun, breeding success, lovely and healthy puppies!

Best wishes

Christian

Yorkshire Terriers make you happy!

www.myyorkshire.de

E-post:

info

@myyorkshire.de

Skrevet av Siv , 13. sep, 2015

For noen fine hunder du har :-)
Vi ønsker oss en lite yorki tispe og ble veldig glad for at du vurderer å ha et kull i høst. Vi mistet vår gode venn gjennom 11 år(dvergznauser) i sommer og kan ikke være uten hund. Har sendt deg en epost :-)

Skrevet av Heidi Øvrum, 20. aug, 2015

Hei! Vi er en familie på 6, som e på utkikk etter en valp av denne rasen. Ser du vurderer et kull nå i høst. Ønsker gjerne å bli kontaktet av deg når den tid kommer.

E-post:

@hotmail.com

heidicg79

Vår ❤️venn Leo🐾🐾 enormt savnet

Skrevet av Anne Grete Dalbu, 11. mai, 2015

Hei, koselig hjemmeside du har🐾
Vi er et voksent par uten barn, har hatt hund til ifjordsommer. En Cavalier King Charles. Han fikk hjertefeil som vi medisinerne i fem år og da var han 12 år. En fryktelig opplevelse å måtte få han borttatt hos veterinæren. Vi ønsker oss en liten Yorker gutt, ser at dere kanskje får valper i slutten av året. Siden Trondhjem er såpass nært at vi kan ta en langhelg med bobilen er dere perfekt for oss. Takk for titten og hører gjerne fra deg.

E-post:

Hjemmeside:

@frisurf.no

anngrmik

Skrevet av Anne Grete, 21. jan, 2015

Hei. Er på leting etter en slik hund.Lurer på om dere har valp til salgs,eller om dere vet om noen andre som har?Ønsker jentehund.

E-post:

Hjemmeside:

@ntebb.no

anne.grete.kolstad

Skrevet av Trude Sørgård, 15. jun, 2014

Hei. Har vært inne og tittet på siden din da vi er på utkikk etter av valp, omplsseringshund eller være forvert for denne rasen. Har skrevet en lang mail til deg på FB :)

E-post:

@hotmail.com

trude_sorgaard

Skrevet av Eli Kristin Gundersen, 7. jun, 2014

Hei hei.
Jeg er på utkikk etter en selskapshund til familien. Jeg er 24 og samboeren min er 26. han har en datter på 5 år, som er hos oss annenhver uke. Jeg har forelsket meg i denne rasen siden foreldrene mine hadde en yorkshire terrier da jeg vokste opp. Jeg lurte på om dere ventett kul i nærmeste framtid?

E-post:

@hotmail.com

eli-x

Skrevet av Lisbet, 30. mar, 2014

Heisann!
Vi er en familie på 4, barna er 7 og 10 år, som har brukt de siste 4 årene på å finne ut hvilken hunderase som vil trives best hos oss, og vi har da landet på en Yorkshire terrier:) Vil gjerne maile litt med deg om deres planer fremover i forhold til kull. (Vi har god tid) Blir veldig glad om du sender meg en mail slik at jeg kan få litt mer info.

E-post:

@gmail.com

lisbetoksfjellelv

Skrevet av Tonje, 27. jan, 2014

Hei!
Lurer på om dere tenker på å ha valper snart igjen? Har hatt en yorkie før, men døde dessverre alt for tidlig, så nå er jeg på utkikk etter valp! Kan dere i så fall ta kontakt med meg? :)

E-post:

@gmail.com

tonjeoien

Skrevet av oddlaug andersen, 7. jan, 2014

Hei,jeg forstår det sånn at det blir valper hos deg på våren.Har tenkt lenge på å anskaffe meg en ny hund.Denne gangen falt jeg for denne rasen.Å lurer på om jeg kan få beskjed når dere får valper.

E-post:

oddlaug.a

@hotmail.com

Skrevet av Anne Nygård, 12. jun, 2013

Heisann!
Jeg har lest, sett på bilder av Yorkshire terrier i snart 2 år og lurer på om det snart er skrittet vidre som må gjøres! Ser vurderer å sette valper til høsten, noe som høres veldig intresant ut for meg :-)

Jeg er ute etter en turvenn, rett og slett en god liten familievenn! Jeg har en sønn på 2 ,5 år som elsker hunder! Jeg er selv 21 år og har vært oppvokst med hund siden jeg var 2. Det er ganske ensomt å stille uten en hubd, savner virkelig en turvenn/kosevenn i hjemmet!

Hvis det er noe mer du lurer på kan jeg godt svare deg på det på epost!

Mvh

E-post:

@hotmail.no

anne.nygaard92